Biotech Wednesday: Gezondheid op Maat

Registraties zijn gesloten

Hollandbio vindt het hoog tijd voor een radicaal andere aanpak binnen de gezondheidszorg. Maatwerk is de toekomst! Dat vergt een forse investering in vooruitgang - of dat nu gaat om het gebied van diagnostiek, ziektemodellen, geneesmiddelen of vaccins. Met de komst van ons programma ‘Gezondheid op maat’ zetten wij een volgende stap in ons verhaal en dit willen we graag samen met jou vieren tijdens ons Biotech Wednesday-event op woensdag 15 november.

Zowel wijzelf als een aantal biotech koplopers zullen deze middag delen hoe zij bijdragen aan een toekomst waarin Gezondheid op maat mogelijk is.

Praktische informatie

Dag en tijd: woensdag 15 november van 15:00 tot 18:00 uur

Locatie: Tuinzaal, Centraal Museum, Nicolaasdwarsstraat 14, 3512 XH Utrecht

Registratie: Deelname is gratis voor hollandbio-leden. Niet-leden betalen €145 registratiekosten (exclusief btw). Werk je voor een patiëntenvereniging, onderzoeksinstituut of overheidsorganisatie? Dan kun je ook gratis deelnemen. Registreren kan via de 'Tickets'-button rechtsboven op deze pagina.

Het hollandbio-lidmaatschap biedt naast toegang tot ons netwerk en events nog vele andere voordelen. Neem bij interesse gerust contact met ons op.

Datum & Tijd
woensdag
15 november 2023
09:00 12:00 Europe/Amsterdam
Locatie

Tuinzaal Centraal Museum Utrecht

14 Nicolaasdwarsstraat
Utrecht 3512XH
--Tuinzaal Centraal Museum Utrecht--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

hollandbio

070 833 13 33
info@hollandbio.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.