Challenge the Status Quo Event

Tijd voor transitie van therapieontwikkeling

Registraties zijn gesloten
Challenge the Status Quo Event 2023

Alle verandering is moeilijk. Het is een waarheid als een koe, maar te vaak ook een excuus om iets niet eens te proberen. Als we de golf aan biotech doorbraken willen omzetten in betere gezondheid voor iedereen, dan moeten we wél echt aan de bak. Therapieontwikkeling duurt te lang, is te kostbaar en gaat nog te vaak mis. Het moet sneller, beter, en op maat. Verandering is wat HollandBIO betreft dan ook geen keuze, maar noodzaak.

Op 16 maart duiken we tijdens een hagelnieuw HollandBIO-event “Challenge the Status Quo” in de wereld van verandering en transities, toegespitst op geneesmiddelontwikkeling. We brengen kennis, visie, denken en doen samen tot een dag vol inspiratie, ideeën, optimisme en verbinding. Middels een inspirerende keynote en verschillende break-out sessies maak je kennis met zowel de ins en outs van systeemtransformaties als de hard en soft skills die nodig zijn om verandering daadwerkelijk teweeg te brengen.

Ligt geneesmiddelenontwikkeling jou na aan het hart? Ben je een dromer, een doener, visionair of van de details, radicaal of behoudend, jonge hond of éminence grise: wees welkom! Want één wet kunnen we vast verklappen: voor een transitie is iedereen onmisbaar.

Praktische informatie
  • Datum: donderdag 16 maart 2023

  • Tijd: 12:00 -19:00 (inclusief lichte lunch & borrel)

  • Locatie: De Utrechtse Stadsvrijheid, Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht

  • Voertaal: Nederlands

  • Dresscode: future-proof (laat je grijze pak lekker in de kast 😉)

Meld je nu aan!

Aanmelden voor het Challenge the Status Quo event kan via deze link. Deelname is gratis voor HollandBIO leden, genodigden, patiëntvertegenwoordigers, (PhD-)studenten, academici en overheidsvertegenwoordigers. Voor overige partijen bedragen de kosten voor deelname €495,00 p.p.

Gezocht: de jonge hemelbestormers van jouw organisatie!

Datum & Tijd
donderdag
16 maart 2023
07:00 14:00 Europe/Amsterdam
Locatie

De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS)

Sophialaan 1
Utrecht 3542 AR
--De Utrechtse Stadsvrijheid (DUS)--
Krijg de routebeschrijving
Organisator

hollandbio

070 833 13 33
info@hollandbio.nl
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.